Latest News

Friday, 8 April 2016

Netizen kritik ' Deklarasi Kedah Ahmad Bashah '



Semalam sebaik sahaja Menteri Besar Kedah Ahmad Bashah memuat naik status di Facebook tentang Deklarasi Kedah menyokong PM Najib Razak & mahu PM ambil tindakan terhadap TS Muhyiddin dan DS Mukhriz, rata - rata rakyat negeri Kedah mengkritik tindakan tersebut diruangan komen beliau.





Tindakan Ahmad Bashah membawa nama Kedah itu tidak direstui rakyat. Ianya hanya deklarasi pemimpin Umno sahaja bukan kehendak akar umbi.

Kebanyakkan komentar tidak sabar menunggu pru14 untuk menghukum BN.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 comments:

  1. kenapa tak muatkan komen yang sokong deklarasi tersebut. takut atau malu? ingat balik yb, troll mb bashah dikaitkan dengan mat lena tu geng yb yang viralkan. ingat, setiap kutukan kepada mb bashah pasal lena tu, yb mukhriz akan dapat juga sahamnya. maklum saja, yb mukhriz mana pernah tido, apatah lagi lena masa dalam ofis. bila nak balik kawasan wahai yb mukhriz, asyik dok kl je, dok ketiak ayahanda tun....

    ReplyDelete
  2. kehadapan insan insan yg aku rindui.bang mukriz Dan ayahndanya.semoga tenang Dan bahagia dgn APA ujian Allah INI.sesungguhnya Allah sedang menguji insan insan yg disayangi.sesunngguhnya saya agak terkesan dgn tindakan nakal abg.saya amat tertarik dgn Cara abg bertenang dalam semua hal.Dan demi Allah APA yg berlaku sekarang amatlah menyedihkan seorang yg kami harapkan ditendang di terajang Dari kerajaan yg kami harapkan.namun saya pasti pedihnya cuma rakyat yg rasa.abng anak mantan pm.ayahnya abg mantan pm.JD pasti Wang bukan menjadi masalah.begitu juga dgn makluk bernama lim kit siang.petik jari berjuta juta duit datang Dari Wang kongsi gelap.mungkin yg Susah cuma mahfuz Dan mat sabu.walaupun PhD pondok haji deraman tidak dapat membantu mereka disebabkan mulut berhala mereka.percayalah cukuplah dgn abg sudah cukup mendapat kesetiaan Dari kami semua.bila Tiba saatnya tiuplah semboyan.kami tidak perlu lim kit siang.penipu.kalau tuhannya sendiri ditipu dulu Limau betul sekarang limau plastik.saya tidak mahu abg bersama sama menteri mountain of shit.bertenang utk menang.sekarang berehatlah.dulu letih utk rakyat.saya pasti kami akan berjuang utk pemimpim seperti anda.jauhi Dari berhala .I love u moreweee

    ReplyDelete
  3. Biaq depa syok sendiri..senyumlah korang smpai pru14 ja..

    ReplyDelete
  4. Basah tidoqqq oiii.. tidooqqq puasss puasss.. pru 14 kita kalehh

    ReplyDelete

Item Reviewed: Netizen kritik ' Deklarasi Kedah Ahmad Bashah ' Rating: 5 Reviewed By: medan tempur
Scroll to Top