Latest News

Saturday, 19 March 2016

"Deklarasi Rakyat'' Tidak Boleh Dianggap Deklarasi Mahathir / Kit Siang - @MukhrizMahathir#Video DS Mukhriz Tun Mahathir menjelaskan bahawa " Deklarasi Rakyat " ianya tidak langsung boleh dianggap " Deklarasi Mahathir / Kit Siang " sepertimana yang dihebahkan melalui propaganda pentaksub Najib kerana ianya melibatkan pelbagai pihak.

Selain itu DS Mukhriz Tun Mahathir dalam video ini turut menjelaskan bahawa '' Tidak Masuk Akal '' apabila propaganda Fuad Zarkashi menyatakan gerakan Deklarasi Rakyat adalah bertujuan mengangkat beliau menjadi Perdana Menteri Malaysia kerana beliau merupakan seorang Adun yang tidak mungkin dapat jadi Perdana Menteri.


Jelas sekali propaganda yang dibuat pentaksub Najib adalah bertujuan untuk mempengaruhi pemikiran ahli UMNO bagi menyelamatkan Najib yang kini dikaitkan dengan pelbagai skandal yang menghakis keyakinan dan kepercayaan rakyat terhadap UMNO/BN.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: "Deklarasi Rakyat'' Tidak Boleh Dianggap Deklarasi Mahathir / Kit Siang - @MukhrizMahathir Rating: 5 Reviewed By: Pisau Kedah
Scroll to Top