Latest News

Thursday, 4 February 2016

Video Sidang Media Perletakkan Jawatan @MukhrizMahathir dan Penjelasan‪#‎Video‬ pengumuman YB DS Mukhriz Tun Mahathir melepaskan jawatan sebagai MB Kedah.
Antara intipati pengumuman :-

- TIADA ALASAN MUNASABAH yang dikemukakan oleh anggota-anggota gerakan (pihak menjatuhkan DS Mukhriz Mahathir) yang berkaitan kewibawaan DS Mukhriz Mahathir dalam mentadbir Negeri Kedah.

- Menjamin kesejahteraan rakyat Kedah adalah keutamaan DS Mukhriz Mahathir. Bagi mengelak kemelut politik ini berpanjangan sehingga menjejas pentadbiran negeri dan merugikan rakyat, maka DS Mukhriz Mahathir mengambil pendirian melepaskan jawatan beliau sebagai MB Kedah berkuat-kuasa serta merta.

- DS Mukhriz Mahathir telah melafazkan ikrar taat setia yang tidak berbelah bahagi kepada DYMM Tuanku Sultan Kedah dan Jemaah Pemangku Sultan Kedah.

- DS Mukhriz Mahathir telah melafazkan ikrar akan memberi hikmat bakti berterusan juga kepada seluruh rakyat Negeri Kedah.

- DS Mukhriz Mahathir mengucapkan ribuan terima kasih kepada seluruh pentadbiran kerajaan negeri Kedah termasuklah (Khususnya) ahli-ahli KCS yang berkhidmat begitu cemerlang sekali sewaktu beliau mentadbir kerajaan Negeri Kedah.

- Terima Kasih kepada semua ahli EXCO dibawah beliau terutamanya YB Pak Tam dan YB Suraya.

- DS Mukhriz Mahathir memberi setinggi-tinggi penghargaan kepada rakyat Kedah yang telah memberi dokongan dan sokongan kepada segala inisiatif yang diambil sepanjang pentadbiran beliau selama 2 tahun setengah.

Pengumuman Mukhriz Melepaskan Jawatan MB Kedah
#Video pengumuman YB DS Mukhriz Tun Mahathir melepaskan jawatan sebagai MB Kedah.Antara intipati pengumuman :-- TIADA ALASAN MUNASABAH yang dikemukakan oleh anggota-anggota gerakan (pihak menjatuhkan DS Mukhriz Mahathir) yang berkaitan kewibawaan DS Mukhriz Mahathir dalam mentadbir Negeri Kedah.- Menjamin kesejahteraan rakyat Kedah adalah keutamaan DS Mukhriz Mahathir. Bagi mengelak kemelut politik ini berpanjangan sehingga menjejas pentadbiran negeri dan merugikan rakyat, maka DS Mukhriz Mahathir mengambil pendirian melepaskan jawatan beliau sebagai MB Kedah berkuat-kuasa serta merta.- DS Mukhriz Mahathir telah melafazkan ikrar taat setia yang tidak berbelah bahagi kepada DYMM Tuanku Sultan Kedah dan Jemaah Pemangku Sultan Kedah.- DS Mukhriz Mahathir telah melafazkan ikrar akan memberi hikmat bakti berterusan juga kepada seluruh rakyat Negeri Kedah.- DS Mukhriz Mahathir mengucapkan ribuan terima kasih kepada seluruh pentadbiran kerajaan negeri Kedah termasuklah (Khususnya) ahli-ahli KCS yang berkhidmat begitu cemerlang sekali sewaktu beliau mentadbir kerajaan Negeri Kedah.- Terima Kasih kepada semua ahli EXCO dibawah beliau terutamanya YB Pak Tam dan YB Suraya.- DS Mukhriz Mahathir memberi setinggi-tinggi penghargaan kepada rakyat Kedah yang telah memberi dokongan dan sokongan kepada segala inisiatif yang diambil sepanjang pentadbiran beliau selama 2 tahun setengah.
Posted by Mukhriz Mahathir FC on Wednesday, February 3, 2016
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Video Sidang Media Perletakkan Jawatan @MukhrizMahathir dan Penjelasan Rating: 5 Reviewed By: McTheory
Scroll to Top