Latest News

Friday, 24 July 2015

Video: Jangan Terjebak Dengan Kegiatan 'IS' - @MukhrizMahathirVideo disekitar YAB Menteri Besar hadir di majlis perlepasan pelajar Kedah ke Mesir di Maktab Mahmud Alor Star.

Pada tahun ini, Kedah telah menghantar seramai 219 pelajar ke Mesir untuk melanjutkan pengajian disana. Majoritinya akan melanjutkan pembelajaran di Universiti Al-Azhar dan selebihnya di beberapa Universiti lain di Mesir serta Jordan.

Dalam ucapan YAB MB, beliau berpesan kepada pelajar-pelajar supaya tidak terlibat dengan politik dan kegiatan IS di Mesir. YAB MB juga berharap pelajar yang berjaya melanjutkan pelajaran di Mesir, belajarlah bersungguh-sungguh supaya menjadi insan berguna dan pulang berbakti kepada Agama, Ibubapa, Bangsa dan Tanah Air.


219 Pelajar Dari Kedah Lanjutkan Pengajian Ke Mesir
Video disekitar YAB MB hadir di majlis perlepasan pelajar Kedah ke Mesir di Maktab Mahmud Alor Star semalam.Pada tahun ini, Kedah telah menghantar seramai 219 pelajar ke Mesir untuk melanjutkan pengajian disana. Majoritinya akan melanjutkan pembelajaran di Universiti Al-Azhar dan selebihnya di beberapa Universiti lain di Mesir serta Jordan.Dalam ucapan YAB MB, beliau berpesan kepada pelajar-pelajar supaya tidak terlibat dengan politik dan kegiatan IS di Mesir. YAB MB juga berharap pelajar yang berjaya melanjutkan pelajaran di Mesir, belajarlah bersungguh-sungguh supaya menjadi insan berguna dan pulang berbakti kepada Agama, Ibubapa, Bangsa dan Tanah Air.
Posted by Mukhriz Mahathir FC on Tuesday, July 21, 2015
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Video: Jangan Terjebak Dengan Kegiatan 'IS' - @MukhrizMahathir Rating: 5 Reviewed By: McTheory
Scroll to Top